top of page

DESIGN KATTENMAND
OP MAAT

Katvriendelijkhuis ontwerpt en produceert op maat gemaakte kattenmanden en die niet alleen aan de behoeften van uw kat(ten) voldoen, maar ook perfect aansluiten bij uw interieur.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van  unieke kattenmanden die speciaal zijn ontworpen en aangepast aan de wensen van mijn klanten en de kat(ten).
Alle meubels werken wij af met milieu- en diervriendelijke olie of Decorwas op kleur.

Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakte kattenmeubels? Ik ga graag de uitdaging aan om samen met u een nieuw kattenmeubel te ontwerpen dat volledig aan uw verwachtingen voldoet. 
 

Maak gebruik van een gratis adviesgesprek. Ik neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Design kattenmand op maat

Kattenmand Siem
 

Dit is het 1e model van kattenmand Siem. Deze houten ombouw van massief eiken is ontworpen voor het geliefde kartonnen krabmandje. Deze ombouw biedt stevigheid en stabiliteit. 

Kattenmand Siem
met hoog onderstel

Al snel volgde er een variant met een hoog onderstel, uitgevoerd in massief eiken, populieren multiplex en een zwarte variant, gecombineerd met een massief eiken onderstel.

Kattenmand ombouw 
Pingo

Op aanvraag is deze massief eiken ombouw op maat gemaakt voor een donut mandje. Pingo viel van de bank met dit mandje en durfde er niet meer in te liggen. Dit is nu opgelost met deze stevige ombouw en Pingo durft nu weer in zijn favoriete mandje te liggen. 

Kattenmand Siem
met laag onderstel

De basis van kattenmand Siem werd al snel voorzien van een stevig onderstel waardoor de kat nog wat hoger van de grond ligt. Dit model is gemaakt van Populieren multiplex en een massief eiken onderstel. 

Kattenmand voor
Maine Coons

Deze kattenmand is op maat gemaakt voor een Maine Coon. De ombouw en het onderstel van massief eiken, de ombouw is afgewerkt met zwarte Decorwas. De mand is voorzien van een jute kussen met vulling.