top of page
Katshuisch

Het Katshuisch is een woonhuis voor de gehandicapte kat.
In het Katshuisch wonen diverse katten met verschillende handicaps. Scoliose, ataxie, vergroeiingen of een handicap na een aanrijding. Uiteenlopende handicaps, uiteenlopende oorzaken.
De inwoners van het Katshuisch komen via verschillende instanties bij ons terecht.
De bewoners van het Katshuisch leven zo gewoon als normale katten, maar in een veilige omgeving, omdat ze zich in het buitenleven niet kunnen verdedigen. en met de nodige extra verzorging zoals medicatie en vachtverzorging.

Donaties zijn hard nodig en kunnen gedaan worden via de website

www.Katshuisch.nl

Katten trimsalon Felis

Katten trimsalon Felis voor katten is gecertificeerd met het katten trimkeurmerk. (www.kattentrimsters.nl)
Dat wil zeggen dat ik, Susanne Waterkott, katvriendelijk en vacht besparend katten trim.

Kat vriendelijk en vacht besparend wil zeggen dat ik als trimster niet doe aan ontwollen en plukken, zo maar kaalscheren en wassen. Ik doe geen dwanggrepen of nekvel grepen bij de kat.

 

Ga voor 100% Kat vriendelijk & vacht besparend trimmen!

www.kattentrimsalonfelis.nl

Japatish kattenoppas aan huis

Japatish - Kattenoppas aan huis
kattengedrag, kattenvoeding en kattentrimmen


Onze missie is om de katten de meest professionele zorg te geven om ze zo gelukkig mogelijk te houden. Dit doen wij door de katten in hun eigen vertrouwde omgeving te verzorgen. De katten ervaren minder stress als de professionele kattenoppasser aan huis komt. Ook kunnen wij de eigenaren adviseren over het gedrag van de kat zodat we de welzijn van de katten kunnen verbeteren en over hun voedingspatroon zodat we de kat zo gezond mogelijk houden. Eventueel kunnen we ook de vacht behandelen op een vacht- en katvriendelijke manier. 

Voor al onze diensten bieden wij verschillende pakketten aan zodat er altijd wel iets tussen zit voor elke kat en komen wij aan huis zodat we de kat altijd in zijn eigen vertrouwde omgeving te zien is. 

 

www.japatish.nl

bottom of page