top of page

WERKWIJZE

" Katvriendelijkhuis  biedt u kattenmeubels op maat
 als standaard niet voldoet "

Als u op zoek bent naar kattenmeubels op maat, kunt u contact met ons opnemen door het aanvragen van een gratis adviesgesprek.

Voor overige vragen kunt gebruik maken van het contactformulier.

Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren op uw mail of om een afspraak te maken voor een gratis adviesgesprek.

Gratis adviesgesprek aan huis:

Als u binnen een straal van 50 km van Vught woont, bieden wij u een gratis adviesgesprek aan huis aan.
 

 • Tijdens dit gesprek komen wij persoonlijk bij u langs om u en uw kat(ten) te ontmoeten.

 • We nemen de tijd om uw wensen te bespreken en u kunt eventueel voorbeeldmeubels en digitale voorbeelden bekijken om u een idee te geven van wat u kunt verwachten van onze kattenmeubels op maat.

 • Na ons gesprek ontvangt u binnen 5 werkdagen een uitgebreide offerte op maat met een 1e schets van het ontwerp en een indicatie van de levertijd.

 • Als u akkoord gaat met de offerte, ontvangt u een factuur.
  Na ontvangst van uw betaling beginnen wij met het uitwerken van het ontwerp en ontvangt u binnen 2 weken het uitgewerkte ontwerp via e-mail.

 • Wanneer u akkoord gaat met het definitieve ontwerp, gaan wij voor u aan de slag met het realiseren van uw meubel op maat en stellen wij u op de hoogte van de verwachte levertijd.

 

Gratis telefonisch adviesgesprek:

Woont u buiten de straal van 50 km vanaf Vught, dan vindt ons adviesgesprek in eerste instantie telefonisch plaats. Voorafgaand aan het gesprek ontvangen wij graag enkele foto's van de ruimte en uw kat(ten), zodat we een goed beeld hebben van uw situatie.

 • Tijdens het gesprek maken we telefonisch kennis met u en horen we graag meer over uw wensen en de toekomstige gebruiker(s) van de meubels.

 • Afhankelijk van uw behoeften kunnen wij eventuele voorbeelden via e-mail doorsturen. Binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons een uitgebreide offerte op maat met een 1e schets van het ontwerp en een indicatie van de levertijd.

 • Als u akkoord gaat met de offerte, ontvangt u een factuur.

 • Na ontvangst van uw betaling beginnen wij met het uitwerken van het ontwerp en ontvangt u binnen 2 weken het uitgewerkte ontwerp via e-mail.

 • Als u akkoord gaat met het definitieve ontwerp, beginnen wij met het realiseren van uw meubel op maat en stellen wij u op de hoogte van de verwachte levertijd.

Duurzame Design Krabpaal op maat met krabplank

Onze ontwerpen worden gemaakt met stevige en kwalitatief goed materiaal en vakmanschap, zodat u verzekerd bent van een duurzaam en kwalitatief hoogstaand kattenmeubel waar u jarenlang plezier van zult hebben.

Bovendien is ons proces van begin tot eind volledig transparant en betrekken we u bij elke stap van het proces, van het ontwerp tot de levering en installatie van het kattenmeubel.

"Door deze werkwijze ontstaat er voor u een uniek, duurzaam kattenmeubel".

Bij Katvriendelijkhuis kunt u altijd rekenen op kwaliteit en vakmanschap. 

Mijn missie is om een meubel te ontwerpen dat perfect past bij u en uw kat(ten), waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan.

bottom of page