top of page

Beoordelingen 

Katvriendelijkhuis is super blij met alle fantastische beoordelingen die wij ontvangen hebben van onze tevreden klanten.

Dit waarderen wij enorm en geeft ons nog meer energie om op deze wijze de eigenaren en de katjes

blij te maken met onze unieke handgemaakte kattenmeubels op maat.

Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakte meubel? Ik ga graag de uitdaging aan om samen met u een nieuw meubel te ontwerpen dat volledig aan uw verwachtingen voldoet. 
 

Geef uw wensen door via het contactformulier, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Houten Voerpuzzel

Wij zijn heel blij met de krabpaal en voerpuzzel. Het ziet er mooi uit en hele goede kwaliteit.
Je kunt zien dat het gemaakt wordt door mensen met een passie voor katten en een passie voor goede kwalitatieve, handgemaakte producten. Ze denken met je mee in oplossingen! Wij zijn heel blij dat we Katvriendelijkhuis hebben leren kennen!

Konijnentoilet met ruif

Onwijs blij met ons product van katvriendelijk huis. Zelf heb ik geen kat, maar 2 konijnen. We waren op zoek naar een konijnentoilet. Sonja heeft een prachtig product gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van goede kwaliteit hout en het product gaat lang mee!  Wij zijn blij & de konijnen ook!

Krabplank XL voor grote katten

Eindelijk mooie spullen voor de kat! Wij hebben een krabplank aangeschaft en zijn er super tevreden mee. Er is alle ruimte voor overleg over kleur hout bijvoorbeeld, en er wordt meegedacht over welk product het meest geschikt zou zijn. Je merkt gewoon aan alles dat de liefde voor katten groot is bij Katvriendelijkhuis.

Onze kat gebruikt de krabplank dagelijks om z'n nagels te scherpen maar ook om lekker te chillen. Onze jonge kinderen gebruiken het ook als podium :)

Het vakmanschap is het echt waard. Zulke mooie details, afwerking en kwaliteit! Waar normaal krabplanken en kattenmeubels nou niet echt een aanwinst zijn voor een mooi interieur, vinden wij deze krabplank echt heel mooi!

Houten voerpuzzel voor katten en honden

Wij zijn heel blij met de krabpaal en voerpuzzel. Het ziet er mooi uit en hele goede kwaliteit.
Je kunt zien dat het gemaakt wordt door mensen met een passie voor katten en een passie voor goede kwalitatieve, handgemaakte producten. Ze denken met je mee in oplossingen! Wij zijn heel blij dat we Katvriendelijkhuis hebben leren kennen!

Houten voerpuzzel voor katten en honden

Super mooie, duurzame producten! Wij hebben een krabpaal en een voerpuzzel die hier beide erg in de smaak vallen. Fijne communicatie en we zijn altijd goed geadviseerd. Zeker een aanrader!

Design krabpaal en houten voerpuzzel van massief eiken

Degelijke kattenmeubels. Wij hebben de krabpaal Flow en een voerpuzzel voor onze 3 poezenbeesten. Ze zijn er enorm fan van en hij wordt volop gebruikt

Unieke handgemaakte krabpaal van 1,8 meter

Zeer stijlvol maar vooral kwaliteitsvolle meubels voor je viervoeters. Worden hier heel goed gesmaakt zowel door de senioren als door de kittens! Een absolute aanrader!!

Krabsofa met een kartonnen krabmand

Erg mooi en duurzaam product, goede communicatie en zeer klantgericht. Het is dat de katten niet kunnen praten, maar de sofa is top!

Unieke design krabpaal van donker hout

Hele mooie accessoires voor onze kat. Duurzaam, stijlvol, van grote kwaliteit en bijzonder doelmatig.

Houten krabpaal met karton

Zeer tevreden! Duurzaam materiaal, past volledig in ons interieur en onze poezels vinden het geweldig! Zeer bekwame vakmensen en super vriendelijk onthaal, een aanrader! 😻😻😻 

Houten voerpuzzel voor katten en honden

Om onze Brits korthaar met zijn eten actiever te krijgen, zonder iets met kunststof in huis te hebben, zijn we bij katvriendelijk huis terecht gekomen en hebben een voerpuzzel gekocht. Niet alleen mooi, handzaam van afmeting en stevig van hardhout gemaakt, maar gelukkig vond de kat het ook interessant om met zijn poot al spelend het voer eruit te halen Het werkt na 1.5 maand in huis nog steeds goed. Prima service en erg leuk dat we bij de aanschaf tips kregen .over het gebruik en het afwisselen van plaatsen van de voerpuzzel op verschillende plekken. 

Carlo

Krabsofa, houten ombouw voor een kartonnen krabmand

Afgelopen week heb ik een krabsofa gekocht voor mijn Britse korthaar ze is er super blij mee en krapt nu regelmatig op de sofa plaats van op mijn bank . Ik wil Sonja bedanken voor het goede advies en de super service voor dit mooie product  het is super netjes afgewerkt en echt een aanrader 

Maarten

Een unieke handgemaakte ombouw van massief eiken voor een bestaande kattenmand

De zachte donut  had ik gekocht voor mijn kat. Maar in een heel bewegelijk moment is hij met de donut en al gevallen van de bank. De donut werd een no-go. Bij toeval kwam ik in contact met Katvriendelijkhuis en uitgelegd wat het probleem was en zocht een oplossing. Het resultaat is een geweldige stevige ombouw voor de donut voor onze kat Pingo. Het duurde even voordat hij er weer in durfde te stappen. Maar wet wat tips van Monique is het gelukt en nu is Pingo helemaal om. Prachtig afgewerkt in eiken. Bovendien een eye-catcher voor je huis. Zowel Pingo als ik zijn superblij met deze aanwinst.

Jacqueline

Houten kattenmand van massief eiken

Wij en onze katten zijn heel blij met de kattenmand Siem! Hele goede service, vriendelijk en er wordt met je mee gedacht. 

Eva

Witte krabsofa met kartonnen krabmand

Krabsofa Pippie is de perfecte troon voor onze Georgie. De andere katten mogen er niet zomaar op gaan liggen. ;-)
Speciaal voor ons op kleur gebracht zodat hij prima past in het interieur. Iedere dag zijn we er opnieuw blij mee! 

Ingeborg

Houten kattenmand met een vervangbaar kartonnen krabmand

Onze kater Siem is dol op het kartonnen mandje van zooplus, maar omdat dit mandje er niet zo mooi uitziet hebben we Sonja gevraagd hier een ombouw omheen te maken. Het resultaat is super mooi , echt vakwerk van Sonja en Siem is er heel erg blij mee.

Carlo Santi

Krabsofa met een vervangbare kartonnen krabmand

We hadden een krabsofa besteld voor onze katten Lio & Lewis. Nu zijn ze er allebei dol op, dus ondertussen maar een tweede besteld ! Het staat supermooi in huis en het is zalig om ze zo tevreden te zien ! 

Veerle & Guy

Krabsofa met een vervangbare kartonnen krabmand

Toen bekend werd dat wij een Brit in huis kregen zijn we op zoek gegaan naar mooie meubels, gelukkig was daar Katvriendelijkhuis! In ons pas ingerichte huis moesten natuurlijk passende meubels komen. Archie en wij zijn heel blij met de  krabplank, krabsofa, tipi , en de kattenbakombouw. Archie wacht nog met smart op de verstopkubus die in de maak is.. 
De producten zijn super mooi en van mooie kwaliteit. We zijn zeer tevreden en wat een fijne service !:) 

Marit

pippie populieren met eiken - sylvia pateet.jpg

Ik ben zo blij met de krabsofa Pippie, zo mooi afgewerkt; Nano & Meiko zijn er ook blij mee!

Sylvia Pateet

Grote kattenbakombouw met krabsofa bovenop

Mooi en duurzaam product. We hebben een kattenbak ombouw met een liggedeelte op de top. Past perfect bij onze interieur. Goed en duidelijke offerte met tekeningen wat precies overkomt met afgeleverde product! Zeer tevreden en onze katten ook!

bottom of page